dilluns, 7 de novembre del 2011

FIRA DE CAMELLS A PUSHKAR

Pushkar es un petit poblet del Rajastan, amb un lac, temples, cases antigues precioses i molt turistic.
Una vegada a l'any i coincidint amb alguna lluna fan una fira que dura 10 dies. Aquesta es la fira de camells. un dels mercats de camells mes grans del mon, pero que a mes te tots els elements d una fira: circ, paradetes i parc d atraccions, pero el mes sensacional son els colors.
Els homes vestits de blanc o blau cel o rosat o taronja amb els turbants propis de la zona. Les dones porten vestits i vels i joies de tots colors pero sempre molt brillants. Hi ha turistes pero quedem camuflats en mig de tants i tants nadius. Al costat del poble en mig del desert despres de botiguetes. llocs per menjar. i atraccions hi ha molts i molts camells agrupats segons els propietaris que han muntat la tenda al costat. Ahir vaig disfrutar moltissim a la posta de sol per alla en mig de famiies i camells. Ja havia estat a Pushkar pero aixo es un espectacle totalment diferent. Aquest mati passejant per entre camells i sorra un noi comenca a muntar un espectacle per 7 o 8 persones que ens hem posat a mirar, ha fer desapareixer i tornar apareixer un noi de dins un cove. ho ha fet molt i molt be. jo era la unica turista, quan ha acabat ha marxar sense demanar res. Ahir vaig coincidir amb un espectacle de dansa.

Pushkar es un pequeno puebo del Rajastan, con lago, templos casas preciosas y muchos turistas que una vez al anyo celebra una gran feria de camellos.
La feria dura 10 dias y tiene todos los elementos de una feria: circo, tenderetes, tiendas. norias y parque de atracciones. Lo mejor son la gente. Los hombres vestidos de coores muy claros con sus turbantes caracteristicos. La mujeres van vestidas con trajes de colores brillantes con velos y joias. En las afueras del pueblo en la arena del desierto esta montada la feria y a continuacion muchisimos camellos agrupados segun sus propietarios.Es una de las mayores ferias de camellos del mundo. Hay ademas muchos pequenos espectaculos de madia, danza, canto, musica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada