divendres, 18 de novembre del 2011

Rishikesh

Per coses extranyes la India i Rishikesh n es un exemple.
En el seu moment en aquest poble hi varen venir els Beatles i aixo ha fet que el lloc es convertis en un lloc de culte i peregrinacio pels occidentals.
El barri de 'Lakshman Jhula' es com una bombolla enganxada al sector nord del poble. S ofereixen classes de ioga i de meditacio amb totes del variants possibles. A les plegaries al riu que es fan cada vespre hi ha molts mes occidentals que indis. El que es molt divertit es que entre els occidentals predominan els espanyols ( no he sentit parlar catala), que els diaris locals anomenen yogaficionados.
I d aqui me n vaig cap a Delhi ja per agafar l avio de tornada. De les grans ciutats indies Delhi es sens dubte la meva preferida.
i adeu India fins a la propera.


La India es un lugar unico. En su momento los Beatles fueron a Rishikesh y por ello la ciudad se ha convertido en un lugar de peregrinacion para occidentales
El barrio de 'Lakshman Jhula' es como una burbuja situada al norte. Se ofrecen classes de yoga y meditacion con todas las variantes posibles. En la pregaria nocturna junto al Ganges hay mas occidentales que indios, ayer incluso compartieron las ofrendas y el canto, un ratito una hindu y al otro una guru alemana.
Entre los occidentales hay tantos espanoles que los periodicos locales se refieren a ellos como yogaficionados.
Y de Rishikesh a Delhi donde tengo mi avion de vuelta el proximo martes de madrugada.
Es un placer ir a Delhi ya que me encanta la ciudad, mongoles y ingleses hicieron un buen trabajo
Y bye bye India

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada